Follow Me

Hiasan Tangga

nasib lah tangga kat rumah as tu tak panjang dan berpusing-pusing. kalau tak jenuh lah as nak menggubah tangga tu.. hehe

tangga rumah as pendek je.. kira 3 meter kain cukup dah nak hias tangga tu.. pendek ke panjang? ke as sorang je rasa tangga rumah as tu pendek? huhuhu

hari minggu yang lalu, lepas as settle kan centerpiece [klik sini] as try menggubah hiasan untuk tangga pulak.. tapi hiasan tangga as tidak lah sehebat masa Marion Counter nikah.. dihiasai bunga-bunga kertas yang cantik.. sebaliknya as punya version sangat simple...
kain net dengan bunga tisu yang telah dijambakkan... bunga tisu tu sebenarnya bunga yang as nak buat bunga telor pahar tu.. tapi tak jadi sebab kucing-kucing as lagi arif buat bunga telor. -_-"

as tak ingat berapa meter kain net tu sebab dah beli lama... as pilih kain net yang jenis lembut macam net yang balut telor kat bunga telor tu... semeter berharga RM 4 macam tu..

seronok bila tengok countdown makin kurang. haha.. giler ko ni as.. orang makin seram sejuk, ko seronok yerrr... bukan apa.. nak cepat settle kan semua-semua ni.. serabot fikir. menyampah pun ada. huhuhu.. tapi yang pasti as tak sabar nak lenjan katil baru. mama as tak bagi katil tu sampai awal.. takut kena air liur basi. -_-" sampai hati.

p/s : macam mana boleh wujud warna pink dalam wedding as ni? TAK SUKA PINK.!

11 2008 cinta berkata-kata:

  1. cntiknyer....hehhe....purple pink...xsbr nk tgok...rajin btol ek as...

    BalasPadam
    Balasan
    1. as bukan peminat pink tau. tapi disebabkan taknak membazir.sumbatkan aje..hehehe

      Padam
  2. Cntiknya..mcm leh bygkn je
    hehe
    Umh kte xde tgga pun
    hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. elok lah tak ada tangga awak..tak payah pening2 kepala nak hias..hehe...

      Padam
  3. Cantik2. kombinasi warna yang sangat sepadan. hehehe...Good luck As!

    BalasPadam
  4. as..aja pon xsuka pink..tp my theme is pink!wakaka..~

    BalasPadam
  5. aiseh!! gile kreatif la as ni~

    BalasPadam
    Balasan
    1. dhiera pun kreatif jugak..semua diy..as tak larat lah nk diy semua..heheeee

      Padam
  6. kite pn ade wat bnga ni jgk.. tpi bile kt daiso tu.. senang je.. ;)

    BalasPadam
  7. as sungguh bersemangat..keep it up gurl..yg penting otak tu aktif je nak merancang macam2..kagum..

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza